קולינריה: שעועית ירוקה מוקפצת

שעועית מוקפצת

החומרים:

1/4 כוס שמן זית

כף גדושה של שום כתוש

חבילת שעועית ירוקה שלמה עדינה, מופשרת

1/2 כף מלח גס

מעט פלפל שחור גרוס

חופן גפרורי שקדים או צנוברים קלויים

אופן ההכנה:

בסיר רחב שופכים את השמן ומוסיפים את השום מטגנים קלות. מוסיפים את השעועית לאחר סינון ומערבבים טוב כמה דקות. מתבלים ומערבבים שוב, מוסיפים את השקדים ומגישים.

 

נהניתם? שתפו ברשת...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *