קולינריה: סלט קינואה עם קוביות בטטה מוקפצות

קינואה (1)

החומרים:

1/2 כוס קינואה אדומה מבושלת ומסוננת

1/2 כוס קינואה רגילה מבושלת ומסוננת

בטטה בינונית חתוכה לקוביות

חופן חמוציות

כף שמן זית

מלח, פלפל

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

לערבב בקערה את שני סוגי הקינואה (הסלט יוצא טעים גם עם סוג אחד) ואת החמוציות. במחבת לטגן את קוביות הבטטה עד השחמה קלה, להוסיף לקינואה ולערבב. לתבל ולערבב היטב.

 

נהניתם? שתפו ברשת...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *